Over De Greef Stiphout en Veldhoven

We zijn weer open
Vanaf september 2017 zijn onze winkels weer open op de oude locaties in Stiphout en Veldhoven. Na een aantal weken gesloten te zijn geweest, staan wij weer met volle aandacht voor onze klanten klaar! Onze winkel in Stiphout is daarbij ook veel compacter en overzichtelijker geworden. 

Doe-het-zelf
Omdat de organisatie kleiner is geworden, staan wij dichter bij u als klant voor alle vragen op het gebied van stoffen, fournituren en garens. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle soorten stoffen voor de doe-het-zelfklant. Stoffen voor zelfmaak-mode, hobby, decoratie, carnaval en huisaankleding. Op onze zeer uitgebreide afdeling fournituren bieden wij naaigaren, bandjes, lintjes en knopen, maar ook schuimrubber en kussenvulling. We gaan terug naar het assortiment waarmee we ooit bekend zijn geworden.

Workshops
We bieden regelmatig workshops aan in naaien, breien of stofferen. Het is namelijk gewoon leuk om lekker bezig te zijn, iets moois maken geeft een goed gevoel! De trend om van gebruikte spullen weer iets nieuws te maken voor het interieur zien wij opkomen. Daarom denken wij graag mee in creatieve oplossingen en verkopen alle spullen die nodig zijn om uw eigen unieke meubel of woonaccessoires te maken.

Wij zien u graag weer terug in Stiphout, onze oude vertrouwde winkel, met een vernieuwd assortiment!